Ja ha arribat l’ajuda a Lesvos

Des del remot poble Skala Sykamineas, a Lesvos (Grècia), estem molt contents d’informar-vos que acaben d’arribar els dos palets d’ajuda humanitària que vam enviar fa uns 20 dies. 

Tota aquesta ajuda que acabem de rebre serà molt útil a Lighthouse Relief, l’ONG amb la que em trobo realitzant un voluntariat des de fa 2 setmanes i amb la que estaré 1 mes més. 

Lighthouse Relief s’encarrega de tasques d’observació 24h de la costa nord de Lesvos, de mobilitzar un equip d’emergència per rebre els refugiats tant bon punt arribin a la costa i de donar-los una acollida digna fins que son transportats al no tant digne camp de Moria.

Aquesta mateixa nit han arribat 3 barques amb un total de 88 persones: 22 homes, 17 dones i 49 nens. El volum de barques ha disminuït lleugerament respecte a altres anys però segueix sent una constant que no te un final a curt plaç.

Per la part que ens toca, seguirem donant tot el nostre suport, en persona i a distància per fer una mica més fàcil l’acollida de totes aquestes persones que no han vist altra sortida que jugar-s’ho absolutament tot per creuar cap a Europa fruit de la desesperació.

Moltíssimes gràcies a tots els que heu col·laborat en aquest enviament de material i que ens doneu suport contínuament, no us podeu imaginar lo necessari que és.

%d bloggers like this: