Projecte Lesvos

Us presentem un nou projecte de Smiles on The Way, un projecte nascut de la necessitat d’actuar amb la crisis dels refugiats.

La illa grega Lesvos està situada a prop de les costes de Turquía, lo que la converteix en una de les principals portes d’entrada dels refugiats. Tot i que sembla que els medis de comunicació s’han oblidat del tema, segueixen arribant barques carregades de refugiats en condicions lamentables que només bisquen fugir d’una situació que no han escollit.

Durant tot el mes de Juny, l’Albert treballarà de voluntari a Skala sikamineas en col·laboració amb la ONG local Lighthouse Relief, el que ens permetrà coneixer de primera mà la sitaució i les necessitats reals que hi ha per poder aportar aquesta ajuda que tant desitjem fer arribar.

Finalment podrém enviar part de la roba i recursos que hem anat recollint durant tots aquests mesos. Aixó no hagués estat possible sense la vostra ajuda, MOLTES GRÀCIES!

Tota la experiència serà gravada en format de video blogs que podreu consultar a la nostra web www.smilesontheway.com i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Google +.

Moltes gràcies per seguir donant-nos suport!

%d bloggers like this: